Пошуковий гігант Google, який є дочкою холдингу Alphabet, відомий своїм програмним забезпеченням. Однак, несподівано для всіх, компанія похвалилася своєю виручкою, яку заробила за рахунок виробництво апаратного забезпечення. Тільки в цьому році на своєму “залозі” Google заробить $8,8 млрд, що складе 6% від загальної виручки компанії за 2018 рік. Досить непогано, і, звичайно ж, компанія буде розвивати цю галузь, враховуючи прибуток компанії.

Доходи від “заліза” для Google ростуть на 65% в річному обчисленні. Одним з лідерів є смартфони Pixel, але вже в наступному році головним джерелом прибутку може стати “розумна” колонка Google Home, яка теж набирає обертів, адже все більше користувачів мережі купують голосового помічника для дому.

До того ж, відділ Google, який випускає девайси бренду Pixel (телефони, планшети, ноутбуки), Nest («розумні» пристрої для будинку) і Home («розумні» колонки і дисплеї), в загальному принесуть $3 млрд прибутків. Причому вона зростає з кожним роком в кілька разів.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила відмовитися від головної родзинки своїх смартфонів. Звичайно ж, мова йде про вирізі на екрані, який здивував світ ще в 2017 році, коли на прилавках з'явився iPhone X. Сам смартфон поставив тенденцію незвичайних екранів, після чого китайські виробники почали випускати смартфони з вирізами. Однак, на цей раз Apple сама позичить ідею у китайців, і створить новий iPhone з діркой під екран, яка прийшла на заміну прямокутного вирізу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський смартфон Lenovo Z5s розкупили за хвилину після старту продажів. Однак, це не дивно, адже низька ціна при високих показниках продуктивності не міг залишити нікого байдужим. У зв'язку з цим, перша партія незвичайним смартфоном була розкуплена за 1 хвилину.

Знай.uа писав, що компанія ASUS раптово вирішила захопити ринок смартфонів, адже зовсім недавно запатентувала незвичайний пристрій, яке має форму смартфона. Немає сумнівів, що це звичний нам девайс, але незвичайна слайдерна система здивувала користувачів. Приміром, фронтальна камера буде висуватися з корпуса телефону, тим самим дозволивши дисплею зайняти більшу частину екрана.