За великий цінник багато українців були змушені відмовитися від ідеї покупки Samsung Galaxy S9, який на момент виходу продавався трохи і не за 35 тисяч гривень. І все ж, деякі сподіваються придбати це потужний пристрій від корейської корпорації.

Як вдалося з'ясувати в ході дослідження ринку, зараз існує відмінна можливість це зробити, так як даний флагман нищівно сильно впав у ціні до рекордного мінімуму, ставши набагато дешевше, ніж раніше. Його базову конфігурацію тепер можна придбати за 15 723 грн. На сьогоднішній день це рекорд за ціною. І це не дивно, адже продажі йдуть не так добре, як цього б хотілося Samsung. З цієї причини, компанія істотно знизила вартість девайса.

Вона включає в себе 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам'яті, а також, крім того, одинарну основну камеру з роздільною здатністю 12 Мп. Так, на момент виходу подвійні об'єктиви з топової начинкою тільки починали користуватися популярністю серед покупців. На вибір покупців є тільки чорний колір, але виглядає він дуже непогано.

Що стосується характеристик, Samsung Galaxy S9 оснащений 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 точок (QHD +), восьмиядерним процесором Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц, графікою Mali-G72 MP18, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам'яті, 12 Мп основної і 8 Мп фронтальною камерами. Однак акумулятор ємністю 3000 маг здається дуже маленьким за сьогоднішніми мірками.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Bethesda, яка є творцем культової ігровий франшизи Fallout щосили намагається воскресити гру Fallout 76, яка виявилася сирою і неграбельною. Мільйони користувачів розчарувалися в компанії, але вона продовжує працювати над невдалим проектом. Тепер в гру введуть кулачні бої, яких так не вистачало для гравців, адже варто нагадати, що гра повністю мультиплеєрна, так що змагання з іншими людьми тут в пріоритеті.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що раптово, кращим ігровим смартфоном 2018 року став саме смартфон від Apple, який ніяк не претендував на таку долю. Експерти показали, що смартфон відмінно показав себе під час ігор, і навіть деякі ігрові смартфони не змогли зрівнятися з якістю.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy S10 вперше засвітився на фото. Варто відзначити, що захисне скло для дисплея смартфона показав всі головні фішки пристрою. Приміром, девайс отримає подвійну фронтальну камеру, яка виведе селфи на новий рівень.