Компанія LG Electronics запатентувала технологію "розумної взуття", повідомляє Android Headlines.

Зазначається, що технологія передбачає впровадження в взуття спеціальних датчиків для збору інформації про дії користувача. Зокрема у взуття буде оснащений акселерометром і гіроскопом. До того ж, взуття буде синхронізуватися з іншими пристроями, щоб передавати дані. Звичайно ж, екранів або дисплеїв у взутті не буде, але розумна начинка все ж буде.

Передбачається, що "розумна взуття" буде точніше вимірювати кількість зроблених кроків порівняно зі смарт-годинами і фітнес-браслетами. Вони зможуть збирати детальну інформацію про манеру ходьби власника за допомогою сенсорів тиску та інформувати користувача про неправильному положенні ніг при ходьбі, стверджується на сайті. Це допоможе підібрати правильну устілку, якщо стара викликає дискомфорт для ніг. Повірте, на взуття ніколи не варто економити, адже здоров'я ніг ялвятеся дуже важливим аспектом в житті людини.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Bethesda, яка є творцем культової ігровий франшизи Fallout щосили намагається воскресити гру Fallout 76, яка виявилася сирою і неграбельною. Мільйони користувачів розчарувалися в компанії, але вона продовжує працювати над невдалим проектом. Тепер в гру введуть кулачні бої, яких так не вистачало для гравців, адже варто нагадати, що гра повністю мультиплеєрна, так що змагання з іншими людьми тут в пріоритеті.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що раптово, кращим ігровим смартфоном 2018 року став саме смартфон від Apple, який ніяк не претендував на таку долю. Експерти показали, що смартфон відмінно показав себе під час ігор, і навіть деякі ігрові смартфони не змогли зрівнятися з якістю.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy S10 вперше засвітився на фото. Варто відзначити, що захисне скло для дисплея смартфона показав всі головні фішки пристрою. Приміром, девайс отримає подвійну фронтальну камеру, яка виведе селфи на новий рівень.