Деякі користувачі Instagram розповіли, що сервіс змінив систему перегляду стрічки новин. Оновлення помітили користувачі Twitter.

Раніше стрічку з фотографіями друзів можна було гортати вниз. Тепер вона перегортається вбік — так само, як "Історії". При свайпі вниз відкриваються і перегортаються коментарі.

Відомий блогер Олексій Ткачук також написав про оновлення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Я сподівався, що це не трапиться. Instagram почав масово переводити користувачів на новий формат перегляду стрічки.За десять хвилин мені вже 40+ скріншотів прийшло, так що чекаємо всіх. Це глобальна зміна логіки додатка, на мій погляд наймасштабніша за весь час. Тепер пости перегортаються як Stories", - написав блогер.

Частина користувачів з новою стрічкою розповіла, що Instagram відкликав оновлення і додаток повернувся до звичайного вигляду. Щоб повернутися до вертикальної стрічки новин, потрібно закрити і знову відкрити додаток.

Раніше повідомлялося, що фанати популярного сервісу Instagram надто захоплюються модними дієтами.

Дослідження показало, що жінки все частіше відмовляються від прийому в їжу найважливіших нутрієнтів і стикаються з депресіями, якщо вони користуються Instagram щодня. Однак, не сама соцмережа негативно впливає на здоров'я користувачів, а та інформація, яка знаходиться всередині неї.

Вчені довели, що все більша кількість молодих жінок страждає від дефіциту найважливіших поживних речовин через слідування модним дієтам з соціальних мереж, які так часто рекламують популярні Insta-блогери, яким платять гроші за рекламу цих дієт, які можуть нашкодити. Перед початком використання дієт настійно рекомендуємо звернутися до дієтолога, а також дізнатися, чи не зашкодить вона вашому здоров'ю.

Нагадаємо, Instagram покаже, скільки часу витрачено даремно. Соцмережа обзавелася корисною функцією.

Як повідомляв Знай. ua, Instagram полегшить життя людям з інвалідністю. Система навчилася описувати фото доступною мовою.

Знай. ua писав, що Instagram перетворився в торговий майданчик. Купівля товарів помітно покращилася.