З моменту виходу на ринок ігрової консолі Sony PlayStation 4 пройшло вже більше п'яти років, але вона все ще користується величезною популярністю. Нові ігри завжди змушують геймерів відкривати гаманець ширше.

Компанія Sony вирішила порадувати геймерів з усього світу, у зв'язку з чим деякі ігри для PlayStation 4 тимчасово безкоштовними, щоб всі бажаючі могли пройти їх і отримати таким чином задоволення. Мова йде про відеоігри, які стануть частиною збірки PS Plus в січні.

Ігри досить популярні, так що кожен знайде для себе улюблену гру, і встигне пройти, поки акція не закінчиться. Серед проектів варто відзначити Steep, Portal Knights та Fallen Legion: Flames of Rebellion. Крім того, власники PS3 отримають можливість пройти Amplitude, Zone of the Enders HD Collection, а користувачі портативної PS Vita зможуть насолодитися Super Mutant Alien Assault. Всі ці ігри будуть доступні для завантаження без якої-небудь плати протягом цілого місяця.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що компанію Apple знову звинуватили у крадіжці патентів. На цей раз яблучну звинуватив корпорацію не Qualcomm, який протягом останнього місяця намагається відсудити у Apple величезні гроші. Судячи з позовом, Apple нібито вкрала патенти для створення технології безконтактної оплати Apple Pay. Система досить проста, але Fintiv отримала патент на цю ідею ще в 2011 році, в той час як Apple впровадила цю функцію через 5 років.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Google обвинуватили в стеженні за дітьми. Судячи з усього, корпорація дізнається дані про дітей для того, щоб передавати інформацію стороннім особам, які надалі будуть подавати дитині рекламу, яка буде ефективною. Приміром, додатки від Google стежать за місцем розташування дитини, номери в адресній книзі.

Знай.uа писав, що Facebook вляпалася в черговий скандал. Компанію звинувачують у продажу особистої інформації користувачів стороннім компаніям, серед яких Apple, Microsoft, Netflix і Spotify. І хоча компанії роблять вигляд що нічого про це не знають, репутація Facebook наштовхує на думку, що це правда.