Слідом за перевіркою на міцність автор YouTube-каналу JerryRigEverything Зак Нільсон взявся за розбирання флагманського Huawei Mate 20 Pro.

Сам смартфон володіє незвичайною складанням, адже він здатний заряджатися за допомогою бездротової зарядки з двох сторін, у той час як конкуренти не мають такої можливості.

Як і будь-який смартфон з скляним задником, спочатку Mate 20 Pro потрібно розігріти феном, щоб послабити дію клею. Відразу під кришкою розташована котушка бездротової зарядки і металева пластина, яка захищає плату з усіма важливими компонентами. Цілком очікувано, адже смартфон володіє непоганою якістю збірки, так що він не розвалитися після першого падіння на асфальт.

Багато елементи, такі як камери, динаміки і інші, без проблем відключаються від системної плати і виймаються з корпусу. Це свідчить про те, що девайс досить легко полагодити. Докладний аналіз потрійного основної камери Mate 20 Pro виявив, що тільки 8-мегапіксельний модуль має оптичну стабілізацію зображення, що вкрай важливо при зйомці з зумом. Судячи з усього, китайці не захотіли економити на компонентах, і це дуже радує.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Між розмовною динаміком і гратами Huawei залишила невеликий простір для посилення звуку. Значно цікавіше реалізований нижній динамік, який вбудований безпосередньо в роз'єм USB Type-C.

Нагадаємо, що компанію Apple знову звинуватили у крадіжці патентів. На цей раз яблучну звинуватив корпорацію не Qualcomm, який протягом останнього місяця намагається відсудити у Apple величезні гроші. Судячи з позовом, Apple нібито вкрала патенти для створення технології безконтактної оплати Apple Pay. Система досить проста, але Fintiv отримала патент на цю ідею ще в 2011 році, в той час як Apple впровадила цю функцію через 5 років.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Google обвинуватили в стеженні за дітьми. Судячи з усього, корпорація дізнається дані про дітей для того, щоб передавати інформацію стороннім особам, які надалі будуп подавати дитині рекламу, яка буде ефективною. Приміром, додатки від Google стежать за місцем розташування дитини, номери в адресній книзі.

Знай.uа писав, що Facebook вляпалася в черговий скандал. Компанію звинувачують у продажу особистої інформації користувачів стороннім компаніям, серед яких Apple, Microsoft, Netflix і Spotify. І хоча компанії роблять вигляд що нічого про це не знають, репутація Facebook наштовхує на думку, що це правда.