Гра Fortnite стала найпопулярнішою в світі і допомогла компанії Epic Games отримати рекордний прибуток у розмірі $3 млрд. Це величезні суми, які мало хто міг переплюнути.

Fortnite, в яку можна грати безкоштовно, заробляє гроші на продажу цифрових предметів, які хоч і не дають переваги для гравців, але дають лише косметичні зміни. Але і на цьому компанія непогано заробляє. До речі, гра не доступна в Google Play, так як компанії довелося б платити 30% з виручки корпорації Google.

Як зазначило джерело в галузі, заснована ще в 1991 році Epic не надала окремі дані про доходи для свого головного хіта, але цей показник прибутку, у поєднанні з іншими даними, дає уявлення про успіхи.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі, компанія заробляє не тільки на мобільних гравців. Культова гра Fortnite є кроссплатформної грою, яка також доступна на PlayStation, Xbox, Switch, ПК, Mac, Android. Аудиторія гри - сотні мільйонів людей по всьому світу.

Нагадаємо, що компанію Apple знову звинуватили у крадіжці патентів. На цей раз яблучну звинуватив корпорацію не Qualcomm, який протягом останнього місяця намагається відсудити у Apple величезні гроші. Судячи з позовом, Apple нібито вкрала патенти для створення технології безконтактної оплати Apple Pay. Система досить проста, але Fintiv отримала патент на цю ідею ще в 2011 році, в той час як Apple впровадила цю функцію через 5 років.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Google обвинуватили в стеженні за дітьми. Судячи з усього, корпорація дізнається дані про дітей для того, щоб передавати інформацію стороннім особам, які надалі будуп подавати дитині рекламу, яка буде ефективною. Приміром, додатки від Google стежать за місцем розташування дитини, номери в адресній книзі.

Знай.uа писав, що Facebook вляпалася в черговий скандал. Компанію звинувачують у продажу особистої інформації користувачів стороннім компаніям, серед яких Apple, Microsoft, Netflix і Spotify. І хоча компанії роблять вигляд що нічого про це не знають, репутація Facebook наштовхує на думку, що це правда.