Вже в 2019 році відбудеться офіційна презентація відразу декількох нових мобільних пристроїв флагманського рівня, а стануть такими Xiaomi Mi Mix 4 і Xiaomi Mi 9. На подив публіки, компанія представить відразу 2 флагманських девайса, які можуть конкурувати один з одним. У будь-якому випадку, нам це тільки на руку, адже вибір смартфонів стає все ширше. Їм приписують безліч різних особливостей, якими вони буквально потрясли весь світ. 30 грудня 2018 року, інсайдери розповіли про те, чим зможуть здивувати новинки від китайської корпорації.

Так, зокрема, смартфон Xiaomi Mi 9 стане доступним для покупки вже в другому кварталі 2019 року, а ось поява Mi Mix 4 відбудеться лише у вересні-жовтні. Що стосується начинки, девайси отримають топовий чіп Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, доповнений при цьому модемом X50 з підтримкою швидкості до 2 Гбіт / с і графікою Adreno 640. Чи буде в цих телефонах підтримка 5G поки що, на жаль , точно невідомо. Якщо і буде підтримка новий мереж, то ціна теж буде захмарною.

Однією з головних особливостей Xiaomi Mi Mix 4 і Xiaomi Mi 9 потрійна стане основна камера з роздільною здатністю 48 Мп, причому в обох випадках буде використовуватися ідентична апаратна основа. Варто нагадати, що на ринку вже є кілька смартфонів з такими камерами, так що побачити шедеври, зняті на ці об'єктиви можна вже зараз в мережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що власникам Samsung Galaxy S9 дуже не пощастило. Повідомляється, що корейський гігант Samsung повинен був випустити оновлення операційки для свого флагмана в 2019 році, однак, він зробив сюрприз, дозволивши сказати користувачам оновлення набагато раніше. Однак, це зіграло злий жарт з власниками смартфонів. Повідомляється, що після оновлення. голосовий помічник Bixby перестає працювати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nokia планувала випустити смартфон з 5 камерами Nokia 9 PureView навесні 2019 року. Однак, не виключено, що новинка з'явився на ринку вже взимку 2019 року. Причиною стало те, що компанія шукає ідеальний момент для анонсу девайса, щоб на тлі інших смартфонів він не залишився в тіні.

Знай.uа писав, що відомий дизайнер показав рендери iPhone 11, вихід яких запланований на 2019 рік. І хоча фото дуже футуристичні, деякі функції просто вражають. Серед іншого, він має 6 камерами, які ховаються під екран.