У США місцевий житель повідомив, що новий флагманський смартфон від Apple – iPhone Xs Max – вибухнув прямо у нього в кишені. Це чи не перший випадок, коли смартфон від Apple несподівано вибухнув. Компанія знову здивувала користувачів, причому не найкращим чином.

За словами потерпілого, неприємність трапилася 12 грудня. Він засунув смартфон в кишеню і пішов обідати. Спочатку він відчув дивний запах, що виходив від смартфона. А потім відчув сильний жар у кишені. А далі вже було видно, як з iPhone виходить зелено-жовтий дим. Очевидно, що дим йшов від акумулятора які раптово спалахнути. Невідомо, чи деформація в кишені, або сильне нагрівання негативно вплинули на стан смартфона.

"Мені довелося вийти з приміщення, оскільки там були жінки, а тільки потім зняти штани", – розповів потерпілий.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Коли смартфон почав горіти, то на допомогу потерпілому прийшов керівник, який загасив вогонь за допомогою вогнегасника.

Співробітник Apple ознайомився з фото одягу і телефону, після чого запропонував видати новий смартфон. І обурений чоловік зараз готує позов до суду.

Нагадаємо, що власникам Samsung Galaxy S9 дуже не пощастило. Повідомляється, що корейський гігант Samsung повинен був випустити оновлення операційки для свого флагмана в 2019 році, однак, він зробив сюрприз, дозволивши сказати користувачам оновлення набагато раніше. Однак, це зіграло злий жарт з власниками смартфонів. Повідомляється, що після оновлення. голосовий помічник Bixby перестає працювати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nokia планувала випустити смартфон з 5 камерами Nokia 9 PureView навесні 2019 року. Однак, не виключено, що новинка з'явився на ринку вже взимку 2019 року. Причиною стало те, що компанія шукає ідеальний момент для анонсу девайса, щоб на тлі інших смартфонів він не залишився в тіні.

Знай.uа писав, що відомий дизайнер показав рендери iPhone 11, вихід яких запланований на 2019 рік. І хоча фото дуже футуристичні, деякі функції просто вражають. Серед іншого, він має 6 камерами, які ховаються під екран.