Наприкінці першої половини 2018 року були представлені смартфони лінійки Nex, а в грудні відбувся анонс девайса з двома екранами. Він називається Vivo Nex Dual Display. Тепер стало відомо, що китайська компанія представить ще одну модель серії. Так, девайс не отримає цілих 2 дисплея, адже таких смартфонів досить багато на ринку, але ось одного дуже корисною функцією він все-таки отримає.

Поки смартфон фігурує просто як Vivo Nex 5G. З назви зрозуміла його головна фішка – підтримка мобільних мереж п'ятого покоління. Це означає, що він отримає чіп Snapdragon 855 c модемом Snapdragon X50. Однак, смотимость теж буде захмарною Експерти повідомляють, що за девайс доведеться заплатити більше 750 доларів. І це цілком очікувано, адже чіп буквально на початку грудня 2018 року з'явився на ринку.

Діагональ екрану складе 6.59 “. Дозвіл – Full HD +. Очікується, що Vivo Nex 5G буде представлений або хоча б показаний публіці на виставці MWC 2019 кінці лютого.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що власникам Samsung Galaxy S9 дуже не пощастило. Повідомляється, що корейський гігант Samsung повинен був випустити оновлення операційки для свого флагмана в 2019 році, однак, він зробив сюрприз, дозволивши сказати користувачам оновлення набагато раніше. Однак, це зіграло злий жарт з власниками смартфонів. Повідомляється, що після оновлення. голосовий помічник Bixby перестає працювати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nokia планувала випустити смартфон з 5 камерами Nokia 9 PureView навесні 2019 року. Однак, не виключено, що новинка з'явився на ринку вже взимку 2019 року. Причиною стало те, що компанія шукає ідеальний момент для анонсу девайса, щоб на тлі інших смартфонів він не залишився в тіні.

Знай.uа писав, що відомий дизайнер показав рендери iPhone 11, вихід яких запланований на 2019 рік. І хоча фото дуже футуристичні, деякі функції просто вражають. Серед іншого, він має 6 камерами, які ховаються під екран.