Компанія Xiaomi заснувала компанію під назвою Shamrock Mobile, логотипом якої є чотирилисник. Її штаб-квартира знаходиться в Німеччині, причому саме для цього регіону новий товарний знак і був використаний. Інсайдери повідомляють, що компанія належить китайському гігантові Xiaomi, і вже кілька разів вони створювали продукти разом.

За даними видання Winfuture, компанія Xiaomi вирішила почати продавати на території Німеччини свою фірмову продукцію під брендом Shamrock Mobile, тому як гаджети під фірмовим Xiaomi досі там так і не продаються, принаймні офіційно. Достовірно відомо, що даний бренд займеться продажем смартфонів і інших електронних пристроїв китайської корпорації. Відбудеться все це вже в першій половині 2019 року. Невідомо, чи це будуть ті ж самі смартфони від Xiaomi, або вони будуть створюватися заново з нуля.

Компанія Shamrock Mobile буде займатися не тільки продажами продукції, виробленої силами Xiaomi, великим компаніям і рітейлерам, але і простим покупцям. І хоча офіційних подробиць немає, інсайдери активно стежать за зв'язками між компаніями. Це відмінна можливість використовувати нову стратегію ведення бізнесу для китайського Xiaomi.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Нагадаємо, що новенький iPhone XS Max вибухнув в штанях власника. За словами потерпілого, з його штанів почав валити жовто-зелений дим, а потім він відчув сильний жар. Компанія Apple запропонувала обміняти iPhone XS на новий, але потерпілий вирішив подати на яблучну корпорацію в суд.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що характеристики, смартфона Xiaomi Mi 9 потрапили в мережу задовго до релізу. Серед іншого, девайс отримає топовий чіпсет, а також непогану камеру і діагональ.

Знай.uа писав, що власники дорогих ноутбуків MacBook знову зіткнулися з проблемою. Повідомляється, що клавіатура в деяких моделях перестала працювати, причому Apple раане визнала іншу проблему з клавіатурою. Як виявилося, вся проблема в шлейфі, який закріплений дуже ненадійно, і практично кожен власник ноутбука стикався з цією проблемою. Визнає яблучна корпорація наявність проблеми цього разу - невідомо.