Виконавчий директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь розмістив повідомлення у китайській соцмережі Weibo, яке було відправлено зі смартфона Xiaomi Mi Mix 2S.

"Сьогодні – останній робочий день 2018 року. Коли я йшов з офісу, то бачив, що в деяких кабінетах все ще горить світло. Все відмінно попрацювали, всім спасибі і щасливого Нового року", – написав Лей Цзюнь. Досить незвичайне заяву від керівника китайської корпорації.

У користувачів це викликало логічне запитання – чому глава Xiaomi досі користується Mix 2S. Адже ще восени компанія випустила вдосконалену версію – Xiaomi Mi Mix 3. Немає сумнівів, що він буде користуватися продукцією компанії, але чому не новим флагманом - невідомо.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Лей Цзюнь пояснив, що він оновив свій Xiaomi Mi Mix 2S, особисто вирішивши протестувати стабільність оновлення і в разі чого повідомити своїм розробникам про знайдені баги. Таке от відношення до продукції, яку створюють під його ж керівництвом. Справжній директор.

Як відомо, Xiaomi Mi Mix 2S отримав оновлення, яке додає в камеру нічний режим і можливість запису відеороликів з частотою до 960/с. Таке ж оновлення отримали і смартфони серії Xiaomi Mi 8.

Нагадаємо, що новенький iPhone XS Max вибухнув в штанях власника. За словами потерпілого, з його штанів почав валити жовто-зелений дим, а потім він відчув сильний жар. Компанія Apple запропонувала обміняти iPhone XS на новий, але потерпілий вирішив подати на яблучну корпорацію в суд.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що характеристики, смартфона Xiaomi Mi 9 потрапили в мережу задовго до релізу. Серед іншого, девайс отримає топовий чіпсет, а також непогану камеру і діагональ.

Знай.uа писав, що власники дорогих ноутбуків MacBook знову зіткнулися з проблемою. Повідомляється, що клавіатура в деяких моделях перестала працювати, причому Apple раане визнала іншу проблему з клавіатурою. Як виявилося, вся проблема в шлейфі, який закріплений дуже ненадійно, і практично кожен власник ноутбука стикався з цією проблемою. Визнає яблучна корпорація наявність проблеми цього разу - невідомо.