У мережі з’явилися реальні технічні характеристики майбутньої новинки китайської компанії Xiaomi Redmi 7.

Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

Тильна панель Xiaomi Redmi 7 деякими елементами нагадує недавно представлений Xiaomi Mi Play. На ній розміщується подвійна основна камера і сканер відбитків пальців.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Лицьова частина демонструє каплевидний виріз під фронтальну камеру, а також більш вузькі рамки по всьому периметру дисплея, діагональ якого складе 5.8 дюйма. Товщина корпусу Xiaomi Redmi 7 дорівнює 7.8 мм.

Пристрій буде оснащуватися чіпом Snapdragon 710, 3 ГБ / 4 ГБ / 6 ГБ ОЗП, 32 ГБ / 64 ГБ флеш-пам’яті, 8-Мп фронтальною камерою, подвійною основною камерою з 12-Мп датчиком Sony IMX363 і 5-Мп додатковим датчиком, акумулятором ємністю 4000 мАг з підтримкою 18-ватної зарядки.

Якщо чутки підтвердяться, то смартфони серії Xiaomi Redmi 7 можуть з’явитися вже на початку наступного року.

Нагадаємо, видання Igeekphone поділилася з читачами підбіркою нових концепт-артів смартфона Xiaomi Redmi 7. Так, виглядає він не так футуристично, як концепт нового iPhone 2019 з 6 камерами, але виглядає він як мінімум цікаво. До того ж, не виключено, що девайс може з'явитися на прилавках саме в такому вигляді.

Як повідомляв раніше Знай.ua, буквально кілька місяців тому в продаж по всьому світу надійшов бюджетний смартфон Xiaomi Redmi Note 6 Pro, який став поліпшеною і доопрацьованій у всіх відносинах версією моделі Redmi S2. Ціна за новинку була в районі 6-8 тисяч гривень, що не дуже добре вплинуло на продажі девайса.

Однак, час іде, і нові флагмани починають заповнювати магазини, так що цей смартфон від китайського виробника почав продаватися на території України за ціною 4500 гривень.

Також Знай.ua писав про те, що китайська корпорація Xiaomi представила черговий софтверний продукт, який дуже можливо відбере чималу частку користувачів Google Chrome.