Однією з найпопулярніших операційних систем в даний час є Windows 10, яку використовують десятки мільйонів людей по всьому світу. Варто відзначити, що досить популярна ОС, і вона використовується навіть в робототехніці. Однак, починаючи з осені 2018 року, ця операційка початку тільки засмучувати користувачів.

Так, наприклад, навесні 2018 року компанія Microsoft випустила апдейт Redstone 4, однак він виводив комп'ютери з ладу, тому його реліз в кінцевому підсумку відклали на один місяць. Восени, тобто через півроку, відбувся реліз оновлення Redstone 5, яке також принесло масу проблем. Після цього вийшло ще кілька оновлень, але вони тільки погіршили ситуацію, і принесло ще більше проблем, ніж виправлень.

Однак, хоча Windows 10 вже не виправить свою репутацію, компанія направила всіх розробників на створення нової OS Windows Lite, яка повинна працювати практично на кожному пристрої.

Популярні новини зараз
"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти" Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року
Показати ще

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp залишиться без мільйонів користувачів. Як виявилося, компанія більше не буде підтримувати старі телефони. І хоча це здається не такою вже й вагомою втратою, варто зазначити, що у світі зареєстровано близько 1.5 мільярда старих пристроїв, так що месенджер відчує цю втрату аудиторії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфони навчили обманювати людський слух. Тепер топові флагмани, які вийдуть в 2019 обзаведуться системою, яка зможе обманювати слух людини. За рахунок цього, самі динаміки будуть грати тихіше, але для вух користувача вони будуть грати набагато голосніше. Така собі хитрість, яку навряд чи перевершать в найближчі кілька років.

Знай.uа писав, що Motorola представить новий смартфон. До речі, він не буде топовим, так що і ціна теж буде набагато менше, якщо порівнювати з попередніми моделями. Сам смартфон отримає металевий корпус, а також скляне покриття, що натякає на бездротову зарядку.