Xiaomi випустить зменшену версію проектора Mi Laser Projector. Продукт фінансується за рахунок краудфандингу, і незабаром він може з'явитися на прилавках. Модель Mini стала менше і компактніше попередньої. Колір проектора залишився колишнім: корпус білий, а передня частина – світло-сіра. Однак, вся фішка девайса не в його кольорі, а у призначенні і можливостях.

Проектор комплектується лампами P1W/A виробництва OSRAM з рівнем яскравості до 800 ANSI люмен і проектує зображення розміром від 80 до 120 дюймів по діагоналі з роздільною здатністю 1920 × 1080 пікселів. Іншими словами, сам проектор зможе виробляти непогану картинку, а ціна його досить непогана.

На даний момент відомі не всі специфікації пристрою. Передбачається, що вагою вона буде менше свого попередника, так і набагато компактніше. Звичайно ж, потужність буде меншою, але така плата за менші габарити.

Популярні новини зараз
Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою
Показати ще

Разом з проектором поставляються дві колонки потужністю 10 ватт з підтримкою технологій Dolby і DTS Audio. Операційною системою служить MIUI TV, яка також працює в телевізорах виробника, і з іншими ОС.

Пристрій стане доступним для покупки в Китаї 2 січня за 2199 юанів, або за 8 тисяч гривень.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp залишиться без мільйонів користувачів. Як виявилося, компанія більше не буде підтримувати старі телефони. І хоча це здається не такою вже й вагомою втратою, варто зазначити, що у світі зареєстровано близько 1.5 мільярда старих пристроїв, так що месенджер відчує цю втрату аудиторії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфони навчили обманювати людський слух. Тепер топові флагмани, які вийдуть в 2019 обзаведуться системою, яка зможе обманювати слух людини. За рахунок цього, самі динаміки будуть грати тихіше, але для вух користувача вони будуть грати набагато голосніше. Така собі хитрість, яку навряд чи перевершать в найближчі кілька років.

Знай.uа писав, що Motorola представить новий смартфон. До речі, він не буде топовим, так що і ціна теж буде набагато менше, якщо порівнювати з попередніми моделями. Сам смартфон отримає металевий корпус, а також скляне покриття, що натякає на бездротову зарядку.