Дослідницька компанія Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) склала звіт за останній квартал 2018 року з продажів техніки Apple. Згідно з дослідженням, iPhone XR продається гірше всіх гаджетів Apple. На диво, самий бюджетний смартфон 2018 року від яблучної корпорації не завоював серця публіки.

приміром, за останні 3 місяці минулого року 32% від продажів iPhone припадало на iPhone XR. Цей смартфон продавався гірше iPhone XS і iPhone XS Max, але краще, ніж iPhone X в листопаді минулого року. І хоча компанія називала бюджетним, ціна в 750 доларів явно свідчить про зворотне.

Дані були складені на основі опитувань 165 респондентів із США, які є власниками iPhone, стали їх власниками за останні 30 днів після виходу iPhone XR в продаж.

Згідно з дослідженням CIRP, 35% покупців вибирали iPhone XS і iPhone XS Max, а iPhone XR цікавив 32% респондентів. Для порівняння, у перший місяць продажів iPhone 8 і iPhone 8 Plus, ці смартфони придбали 39% користувачів. Частка продажів iPhone X в листопаді 2017 року склала 30%.

Популярні новини зараз
Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року
Показати ще

Саме з-за цього яблучна корпорація 2 рази з моменту виходу скорочувала виробництво смартфонів 2018 року. Судячи з усього, ціна девайсів все ж зіграла з компанією злий жарт.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp залишиться без мільйонів користувачів. Як виявилося, компанія більше не буде підтримувати старі телефони. І хоча це здається не такою вже й вагомою втратою, варто зазначити, що у світі зареєстровано близько 1.5 мільярда старих пристроїв, так що месенджер відчує цю втрату аудиторії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфони навчили обманювати людський слух. Тепер топові флагмани, які вийдуть в 2019 обзаведуться системою, яка зможе обманювати слух людини. За рахунок цього, самі динаміки будуть грати тихіше, але для вух користувача вони будуть грати набагато голосніше. Така собі хитрість, яку навряд чи перевершать в найближчі кілька років.

Знай.uа писав, що Motorola представить новий смартфон. До речі, він не буде топовим, так що і ціна теж буде набагато менше, якщо порівнювати з попередніми моделями. Сам смартфон отримає металевий корпус, а також скляне покриття, що натякає на бездротову зарядку.