Компанія Apple випустила відео Color Flood, в якому прорекламувала дисплей Liquid Retina на iPhone XR.

В ньому вулиці міста заповнюють бігуни в різнокольорових комбінезонах під пісню Come Along від Cosmo Sheldrake. Закінчується реклама слоганом “Залиште місце для кольору”. Реклама цілком очікувана для Apple, адже корпорація завжди прагнути здивувати користувачів необічной рекламою, в якій багато сенсу, який можна зрозуміти лише через деякий кількість переглядів ролика.

До того ж, реклама показує iPhone XR, який продається досить погано, і яблучна корпорація вже кілька разів зменшувала кількість поставок з-за поганих прогнозів аналітиків. Судячи з усього, бюджетний iPhone XR за 750 доларів виявився занадто дорогим для користувачів по всьому світу.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp залишиться без мільйонів користувачів. Як виявилося, компанія більше не буде підтримувати старі телефони. І хоча це здається не такою вже й вагомою втратою, варто зазначити, що у світі зареєстровано близько 1.5 мільярда старих пристроїв, так що месенджер відчує цю втрату аудиторії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфони навчили обманювати людський слух. Тепер топові флагмани, які вийдуть в 2019 обзаведуться системою, яка зможе обманювати слух людини. За рахунок цього, самі динаміки будуть грати тихіше, але для вух користувача вони будуть грати набагато голосніше. Така собі хитрість, яку навряд чи перевершать в найближчі кілька років.

Знай.uа писав, що Motorola представить новий смартфон. До речі, він не буде топовим, так що і ціна теж буде набагато менше, якщо порівнювати з попередніми моделями. Сам смартфон отримає металевий корпус, а також скляне покриття, що натякає на бездротову зарядку.