Хакери вкрали документи про теракт 9/11, і вимагають за них викуп у биткоинах. Як пише Forbes, викрадачі вимагають поповнення їх гаманця в биткоинах. Зараз в соціальних мережах вони виклали деякі дані, проте запевняють, що у них є 18 тис. документи, пов'язані з терактом. Мова йде про документи, які вони нібито викрали у компаній страхування. Звичайно ж, секретні документи, і про них ніхто не повинен дізнатися. Це службова таємниця компанії.

“Hiscox Syndicates Ltd і Lloyds of London є найбільшими фірмами по страхуванню на планеті. Вони страхують усе: від самих маленьких полісів до найбільших, таких як Всесвітній торговий центр”, — пишуть злочинці. Немає сумнівів, що вони приховують деяку інформацію, яка ні в якому разі не повинна потрапити на загальний огляд.

Прес-секретар Hiscox запевняє, що дані викрали у американської фірми, консультувала деяких її комерційних клієнтів.

Представник компанії lloyd's of London також переконує, що їх системи не були зламані. Зловмисники підігрівають інтерес до документів, апелюючи до теорії змов щодо теракту.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

В 2017 році хакери The Dark Overlord зламували системи студії, що працювала з Netflix, а згодом і системи інших компаній, і в підсумку завдали їм збитків на мільярди доларів.

Нагадаємо, що китайська компанія Huawei заробила близько 100 мільярдів доларів за 2018 рік. На сьогоднішній день це чи не рекорд. Ці цифри звучать несподівано, адже девайси компанії заборонили на всій території США, так як уряд Штатів не довіряє китайській техніці, підозрюючи її в можливості шпигунства.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила нову рекламу iPhone XR. Так, яблучна корпорація вміє дивувати, і в самому ролику було знято величезну кількість людей в різнокольорових костюмах. Судячи з усього, продажі iPhone XR йдуть не так добре, як хотілося б Apple.

Знай.uа писав, що експерти назвали дату смерті Sony PlayStation 4. Варто нагадати, що консоль вже застаріла, і виробники не можуть вичавити з неї красиву картинку, обмежуючись технічними можливостями пристрою. Так і геймери тепер не можуть насолодитися красивою картинкою. Судячи з усього консоль стане непотрібною вже у 2026 році, як раз через 13 років після виходу консолі на прилавках.