Пошуковий гігант Google нещодавно анонсував появу темної теми у своєму браузері Chrome. До речі, зовсім недавно з'явилася інформація про те, що новий Android Q теж отримає темній режим інтерфейсу. Функція буде автоматично включатися при використанні темної теми в Windows 10, щоб відповідати загальному темному дизайну. Така собі синхронізація між системами, яка збільшить комфорт при використанні ПК і браузера від пошуковика.

Точна дата офіційного появи темної теми у Chrome поки не розкривається, проте, її можна випробувати вже зараз, і ця інструкція допоможе її випробувати.

Спершу необхідно встановити експериментальну версію браузера Chrome Canary, яку компанія використовує для тестування нових функцій, які пізніше з'являться в повноцінній збірці для всіх. Однак, далеко не всі помилки прибрані з раузера, так що не варто з ним працювати.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Завантаживши та встановивши Canary, клацніть правою кнопкою миші на значку браузера на робочому столі і виберіть пункт "Властивості". Потім у рядку "Об'єкт" після слова "\chrome.exe" поставте один пробіл, а потім впишіть --force-dark-mode. Натисніть кнопку OK, щоб зберегти зміни.

При наступному запуску Chrome Canary в браузері активується темна тема. Ну, а щоб повернути колишній режим, досить просто зробити інструкцію в зворотному порядку.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.