Про проблеми з корпусами iPad Pro (2018) чули багато користувачів. Наприклад, Apple визнала, що практично всі моделі планшета 2018 року прямо з коробки є трохи зігнутими. Проте, компанія повідомила, що це норма, і повертати гроші за це не буде. І здавалося б, на цьому тема недоліків новинки повинна бути раз і назавжди закрита.

Але немає. Один з власників оновленого планшетного комп'ютера поскаржився на новий незвичайний дефект. Як з'ясувалося, якщо наклеїти захисну плівку або скло на екран пристрою, чутливість сенсорного шару значно падає, і як результат – користуватися планшетом стає важко. Але це не дивно, адже якщо екран погнутий, то і плівка не буде наскільки добре приклеюватися до пристрою.

Перша згадка проблеми датована ще 7 листопада. За цей період тема з обговоренням проблеми набрала майже 35 сторінок — користувачі підтверджують наявність проблем з чутливістю екрану iPad Pro. Компанія поки ніяк не відреагувала на ці скарги. Подивимося, чим закінчиться ця історія.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.