Користувачів популярного месенджера WhatsApp, яким користується більше 1.5 мільярда людей по всьому світу, попереджають про те, що вони ризикують стати жертвами кібернетичної атаки, якщо оновлять додаток до версії “WhatsApp Gold”. Насправді, це оновлення є шахрайською схемою, яка здатна нанести шкоду користувачам.

Більш того, якщо користувач переходить за пропонованою йому засланні, на гаджет завантажується шкідливе програмне забезпечення, яке може відкрити зловмисникам шлях до повного контролю над вашим пристроєм. Причому робиться це непомітно для користувача, і дуже скоро він може опинитися без усіх облікових записів, а також коштів на банківських картках. Враховуючи, скільки людей можуть завантажити це додаток від шахраїв, збиток буде колосальним.

Щоб заманити якомога більшу кількість жертв, в рекламі до так званого “оновлення” йдеться, що “WhatsApp Gold” надасть користувачеві доступ до множинним переваг, таких як відправка ста і більше зображень за один раз, можливість видаляти повідомлення через кілька годин після їх відправлення та ін. Звичайно ж, це все хитрощі, щоб користувачі захотіли використовувати їх.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.