В США подано позов до компанії Apple від особи подружньої пари Пенні К. Манзі (Penny K. Manzi) і Джеррі к. Манзі (Jerri K. Manzi). Сама історія здивує навіть бувалих.

У січні минулого року Пенні, перебуваючи вдома, за медичними показаннями носила кисневу маску. Вона використовувала свій ноутбук Apple MacBook з адаптером живлення MagSafe. Іскра від адаптера викликала спалах маски. Вогонь, як сказано в позові “поглинув обличчя і череп” Манзі. Сумнівів немає, що всьому виною ноутбук від Apple.

Позивачі звинувачують Apple в неналежну якість продукції і порушенні умов гарантії, відзначаючи, що компанія була поінформована і визнала, що використання адаптерів живлення MagSafe супроводжується іскрами, але не стала відкликати їх і навіть додавати явне застереження для користувачів, обмежившись гарантійним обміном на вимогу споживача. Таким чином, компанія захотіла заощадити купу грошей, тим самим піддала життя мільйони людей небезпеки. На думку подружньої пари, що Apple тепер доведеться відповісти за свою недбалість.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Крім того, позивачі вимагають стягнути з Apple компенсацію моральної шкоди чоловікові постраждала у зв'язку із заподіяною їй шкодою.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.