Як показало дослідження цін на електроніку в Україні, зараз купити Xiaomi Pocophone F1 можна набагато дешевше. Варто зазначити, що навіть під час початку продажів смартфон позиціонувався як бюджетний флагман, але зараз його ціна опустилася ще нижче. Дане мобільний пристрій у версії з 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам'яті продають за 10 999 грн., проте вже зараз всі охочі можуть придбати цей апарат всього за 8 585 грн. При цьому на вибір пропонують тільки чорну забарвлення, але і в цьому кольорі він виглядає досить привабливо.

Що стосується характеристик, пристрій оснащений 6,18-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2246 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630, подвійний основний (12 Мп + 5 Мп і 20 Мп фронтальною камерами, а також об'ємним акумулятором на 4000 маг, чого більш ніж достатньо навіть для такого потужного девайса.

Варто нагадати, що девайс просто підкорив світ, адже його дешевизна і характеристики топового флагмана не могли не зацікавити користувачів, що і сталося. Першу партію пристрою розкупили менш ніж за хвилину.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Нагадаємо, що мільйони користувачів месенджера WhatsApp в небезпеці. Повідомляється, що хакери придумали нову хитрість, щоб незаконно отримати доступ до особистих даних користувачів. Наприклад, вони створили додаток Winamp Gold, яке нібито є покращеною версією звичайного застосування, і дає кілька переваг користувачам. Однак, після скачування, пристрій завантажується шкідливий код.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в нових iPad Pro 2018 року знову знайшли величезний недолік. Тепер компанія не викрутиться.Повідомляється, що після того, як на екран пристрою наклеїти захисну плівку, чутливість дисплея помітно падає, роблячи роботу з планшетом просто неможливим. Це вплине на продажі планшетів, адже вартість девайса близько 40 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Android Q отримає темний режим інтерфейсу. Нарешті, компанія почула прохання користувачів. Виходу цієї нової функції варто очікувати вже в травні 2019 року.