Інсайдери опублікували ексклюзивні рендери неанонсированного iPhone XI. До речі, це не офіційні фото, так що шанс, що девайс з'явиться на прилавках в такому вигляді просто мінімальним.

Ключовою особливістю майбутнього флагмана Apple став оригінальний фотомодуль з нетиповою для "яблучних" гаджетів кількістю сенсорів. Так, вони виглядають досить дивно - все фотомодулі розташовані у формі квадраті, прямо як в топових смартфонах Huawei.

Характеристики і призначення кожного датчика поки невідомі. Ймовірно, мова йде про основний сенсорі, телеобъективе і ToF-модулі, здатний визначати відстань до об'єктів і створювати 3D-моделі для додатків з функціями доповненої реальності. Однак, навіть у цих камер є мінус. Повідомляється, що вона буде досить громіздкими, і будуть випирати з корпусу, прямо як в iPhone 6 і iPhone 6s.

На жаль рендери не показали тип зарядки, але аналітики стверджують, що в цей раз замість Lightning ми побачимо USB Type-C. І це точно порадує фанатів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в 2017 році корпорація Apple показала світові нову систему захисту смартфонів. Вона здатна розпізнавати обличчя, і розблокувати систему, якщо перед смартфоном власник. Як виявилося, хакер зумів обійти захист, і навіть показати цю хитрість на хакерському заході. Однак, в останній момент передумав. Мабуть, яблучна корпорація все ж таки переконала його розкривати секрет компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що яблучна корпорація Apple розповіла, чому нові iPad Pro за 40 тисяч гривень є погнутими. Нагадаємо, що компанія не визнала це помилкою, і ніхто повертати гроші за це не буде. Як виявилося, компанія повідомила, що це норма, і наявність вигнутого корпусу зустрічається тільки у LTE-версії, так як при установці додаткових чіпів відбувається вигин.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung запатентувала смартфон, який можна розділити надвоє. І це не гнучкий смартфон, як можна було подумати. Обидва екрану розділяються, і вони можуть функціонувати окремо.