Поточна інформація тесту продуктивності смартфонів Geekbench припускає, що китайський виробничий гігант Xiaomi працює над своїм ігровим телефоном третього покоління. Однак, він не отримає банальну назву, адже команда дивиться набагато далі. Девайс буде називатися як Xiaomi Black Shark Skywalker. Звичайно ж, девайс буде працювати на топовому залозі Snapdragon 855, але неясно, чи буде це пристрій підтримувати мережу 5G. Немає сумнівів, що пристрій буде мати величезну потужність, якої поки що немає на девайсах конкурентів.

Крім того, цей процесор буде підтримувати 8 ГБ ОЗУ, і його оцінки продуктивності досить вражаючі. Варто нагадати, що попередні моделі цієї лінійки вже були деякий час в топі, так що і цей смартфон теж не стане винятком.

Дуже важливо відзначити, що не всі телефони з підтримкою Snapdragon 855 будуть підтримувати мережу 5G. SD855 повинен поставлятися з модемом Snapdragon X50 LTE для підтримки мережі 5G. Це ще й залежить від версії чіпа. У будь-якому випадку, це точно вплине на ціну, яка і без цього буде величезною.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в 2017 році корпорація Apple показала світові нову систему захисту смартфонів. Вона здатна розпізнавати обличчя, і розблокувати систему, якщо перед смартфоном власник. Як виявилося, хакер зумів обійти захист, і навіть показати цю хитрість на хакерському заході. Однак, в останній момент передумав. Мабуть, яблучна корпорація все ж таки переконала його розкривати секрет компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що яблучна корпорація Apple розповіла, чому нові iPad Pro за 40 тисяч гривень є погнутими. Нагадаємо, що компанія не визнала це помилкою, і ніхто повертати гроші за це не буде. Як виявилося, компанія повідомила, що це норма, і наявність вигнутого корпусу зустрічається тільки у LTE-версії, так як при установці додаткових чіпів відбувається вигин.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung запатентувала смартфон, який можна розділити надвоє. І це не гнучкий смартфон, як можна було подумати. Обидва екрану розділяються, і вони можуть функціонувати окремо.