Марк Цукерберг за традицією поділився новорічних обіцянкою. У 2019 році засновник Facebook має намір організувати серію публічних дискусій на тему майбутнього і технологій у суспільстві. У деяких заходах він візьме участь особисто. Таким чином, Марк хоче знову повернути довіру до компанії. Репутація корпорація просто уничтожилась з-за численних скандалів в 2018 році, коли дані 100 мільйонів користувачів були злиті стороннім компаніям.

За задумом Цукерберга, він кожні “кілька тижнів” буде зустрічатися з лідерами думок, експертами та іншими членами IT-співтовариства. У якому саме форматі пройдуть бесіди, поки невідомо, але глава Facebook назвав кілька деталей: він постарається робити дискусії ненудними і повністю відкритими, щоб кожен бажаючий зміг дізнатися, про що думаю фахівці, та й сам глава компанії.

Цукерберг припустив, що трансляції можуть йти на його сторінках у Фейсбуці і Инстаграме, або в яких-небудь інших медіа. Коли відбудеться перша дискусія, він не уточнював, але сама заява досить гучне.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що в 2017 році корпорація Apple показала світові нову систему захисту смартфонів. Вона здатна розпізнавати обличчя, і розблокувати систему, якщо перед смартфоном власник. Як виявилося, хакер зумів обійти захист, і навіть показати цю хитрість на хакерському заході. Однак, в останній момент передумав. Мабуть, яблучна корпорація все ж таки переконала його розкривати секрет компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що яблучна корпорація Apple розповіла, чому нові iPad Pro за 40 тисяч гривень є погнутими. Нагадаємо, що компанія не визнала це помилкою, і ніхто повертати гроші за це не буде. Як виявилося, компанія повідомила, що це норма, і наявність вигнутого корпусу зустрічається тільки у LTE-версії, так як при установці додаткових чіпів відбувається вигин.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung запатентувала смартфон, який можна розділити надвоє. І це не гнучкий смартфон, як можна було подумати. Обидва екрану розділяються, і вони можуть функціонувати окремо.