У своєму інтерв'ю для видання CNBC генеральний директор Apple Тім Кук розповів про нову політику компанії в 2019 році. Аналітики почули те, що раніше прогнозували для компанії.

Електрокардіограма в Apple Watch і випуск CareKit вже явно дали зрозуміти, який вектор купертіновци вирішили поставити собі в новому році. На цьому Apple не планує зупинятися і в найближчому майбутньому нам варто чекати більше додатків в області здоров'я і спорту. Тепер же компанія робить наголос саме на здоров'я своїх користувачів. Можливо, що розумними годиниками, які роблять кардіограму в реальному часі компанія все ж не обмежиться, і представить щось дуже круте. Приміром, нагрудний пульсометр, або інше спортивне обладнання, яке допоможе моніторити стан здоров'я в реальному часі.

Тім не повідомив, що саме будуть робити ці програми, лише сказав, що компанія працює над ними вже кілька років.

“Я думаю, що в майбутньому, відповідаючи на питання:« Що було найбільшим внеском Apple в історію людства?”, ви відповісте — це здоров'я” — Тім Кук.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Що ж, відповідь в стилі глави Apple, так що нам залишається тільки чекати нових пристроїв від " яблучної компанії.

Нагадаємо, що в 2017 році корпорація Apple показала світові нову систему захисту смартфонів. Вона здатна розпізнавати обличчя, і розблокувати систему, якщо перед смартфоном власник. Як виявилося, хакер зумів обійти захист, і навіть показати цю хитрість на хакерському заході. Однак, в останній момент передумав. Мабуть, яблучна корпорація все ж таки переконала його розкривати секрет компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що яблучна корпорація Apple розповіла, чому нові iPad Pro за 40 тисяч гривень є погнутими. Нагадаємо, що компанія не визнала це помилкою, і ніхто повертати гроші за це не буде. Як виявилося, компанія повідомила, що це норма, і наявність вигнутого корпусу зустрічається тільки у LTE-версії, так як при установці додаткових чіпів відбувається вигин.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung запатентувала смартфон, який можна розділити надвоє. І це не гнучкий смартфон, як можна було подумати. Обидва екрану розділяються, і вони можуть функціонувати окремо.