Компанія Samsung у серпні 2018 року анонсувала смарт-годинник Galaxy Watch, а зараз виробник готує їх Sport-версію. Так, новинка отримає додаткові функції, які і будуть відрізняти звичайну версію, і спортивний. Новинка відмінно підійде для любителів активного відпочинку.

Про це повідомляє Hyser.

Популярний інсайдер опубліковані зображення нового годинника. За його словами, вони мають кодову назву Pulse і вийдуть в чотирьох кольорах: Black, Silver, Green та Pink Gold. Кольори відрізняються один від одного, так що кожен знайде собі забарвлення по душі. На правій бічній грані можна помітити дві кнопки управління, а на нижній частині годин — датчик вимірювання пульсу, який хоч і не таким крутим, як у Apple, але досить точним.

На жаль, інсайдер не повідомив дату анонса і специфікації пристрою. Можна лише припустити, що їх, як і попередників, оснастять AMOLED-дисплеєм і 4 ГБ ROM. Про ціну поки нічого не відомо.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Нагадаємо, що в 2017 році корпорація Apple показала світові нову систему захисту смартфонів. Вона здатна розпізнавати обличчя, і розблокувати систему, якщо перед смартфоном власник. Як виявилося, хакер зумів обійти захист, і навіть показати цю хитрість на хакерському заході. Однак, в останній момент передумав. Мабуть, яблучна корпорація все ж таки переконала його розкривати секрет компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що яблучна корпорація Apple розповіла, чому нові iPad Pro за 40 тисяч гривень є погнутими. Нагадаємо, що компанія не визнала це помилкою, і ніхто повертати гроші за це не буде. Як виявилося, компанія повідомила, що це норма, і наявність вигнутого корпусу зустрічається тільки у LTE-версії, так як при установці додаткових чіпів відбувається вигин.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung запатентувала смарофон, який можна розділити надвоє. І це не гнучкий смартфон, як можна було подумати. Обидва екрану розділяються, і вони можуть функціонувати окремо.