Стало відомо, що глава великої компанії Amazon Джефф Безос і його дружина Маккензі розлучаються після 25 років шлюбу. Подружжя оголосило про це в спільній заяві, опублікованій на сторінці мільярдера в соцмережі Twitter.

Так, пара офіційно заявила, що вирішила розлучитися і спілкуватися в майбутньому як друзі.

"Ми дуже щасливі, що знайшли один одного і дуже вдячні за кожен рік нашого подружнього життя. Якби ми знали, що через 25 років розлучимося, ми б все одно це зробили знову", - йдеться в заяві подружжя.

При цьому Джефф і Маккензі повідомили, що все одно залишаться сім'єю і друзями.

Джефф Безос і його дружина Маккензі

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Уточнимо, що колишнє подружжя познайомилося в інвестиційній компанії в Нью-Йорку в 1992 році, де працювало разом. Вже через рік вони стали чоловіком і дружиною. Крім того, у них четверо дітей: троє синів і прийомна дочка з Китаю.

Варто зазначити, що 54-річний Джефф Безос, який заснував Amazon 25 років тому, вважається найбагатшою людиною в світі, згідно рейтингу мільярдерів Bloomberg.

Раніше повідомлялося, що компанія Amazon відкрила свій перший міні-супермаркет без каси Amazon Go, площею всього близько 41 квадратних метро в одному зі своїх офісів у Сіетлі.

У цілому за минулий рік онлайн-рітейлер відкрив сім магазинів Amazon Go, в яких здійснюються покупки за допомогою програми на смартфоні. Покупцеві достатньо лише активувати додаток, піднести до спеціальних датчиків і здійснювати вибір товарів, як зазвичай.

Нагадаємо, що повністю автоматизовані магазини Amazon Go опинилися в півтора рази ефективніше звичайних. Магазини без продавців і черг приносять в середньому на 50% більше прибутку, ніж звичайні магазини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Amazon стала найбільшою компанією у світі з ринковою капіталізацією у 796 млрд доларів. На тлі скандалів Apple і Facebook, які зливали дані користувачів стороннім особам, компанія зуміла вирватися в лідери по капіталізації.

Також портал Знай.uа писав, що мільйони користувачів месенджера WhatsApp в небезпеці. Повідомляється, що хакери придумали нову хитрість, щоб незаконно отримати доступ до особистих даних користувачів.