LG Electronics повідомила про попередні фінансові підсумки кінця 2018 року.

Згідно з попередніми результатами, операційний прибуток компанії в четвертому кварталі, що завершився в грудні 2018 року, впала в річному вираженні в 4,9 рази і склала 67 млн доларів. Загальна виручка за 2018 рік залишиться приблизно на рівні попереднього року і складе 55 млрд доларів. Судячи з усього, на тих ринках, на яких компанія була лідером протягом декількох років з'явилися конкуренти. Приміром, на ринку телевізорів і моніторів з'явилася китайська корпорація Xiaomi, яка продає телевізори за смішну ціну. До того ж, Samsung теж продовжує набирати обертів.

LG опублікує причини падіння у звіті в кінці січня. Аналітики вважають, що попит на телевізори південнокорейської компанії “посипався”.

До того ж на ринку смартфонів з'явився Huawei, який за рік заробив близько 214 мільярдів доларів, що і позначилося на продажах техніки LG.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше 8 грудня Samsung оголосила, що її операційний прибуток в останньому кварталі 2018 року впаде майже на 30%. Це пов'язано з конфліктом в торгових переговорах між США і Китаєм.

Нагадаємо, що хакери винайшли нову систему злому для гаджетів від Apple. Повідомляється, що зловмисники тепер можуть дзвонити власникам iPhone від імені служби підтримки, номер якої у них записаний в книжці. За допомогою простого обману вони можуть отримати особисті дані користувачів. І хоча яблучна корпорація поки не знайшла спосіб, як усунути цю прогалину у захисті, але варто все попередити, що Apple ніколи не зажадає особисті дані користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вирішила скоротити виробництво смартфонів ще на 10 відсотків. Повідомляється, що продажі смартфонів компанії падають, на відміну від їх ціни, яка залишається незмінною. Судячи з усього, заборони на продажі смартфонів у Китаї та німеччині вплинули на загальний капітал компанії.

Знай.uа писав, що в мережі показали рендери нового iPhone XI, який може отримати незвичайну камеру. З особливостей варто відзначити розташування об'єктивів основної камери у формі квадрата, а також деякі інші зміни.