Компанія Sony привезла на виставку CES 2019 бездротову колонку з незвичайним дизайном.

Про це повідомляє Hyser.

Новинка отримала назву Sony LSPX-S2. По суті, пристрій поєднує в собі колонку і настільний світильник. Досить популярна комбінація, якщо судити по китайському ринку гарнітури. Всередині скляної колби знаходиться LED-лампочка з 32 рівнями яскравості. Крім цього, є спеціальний режим імітації горіння свічки, що дозволить створити затишок практично в будь-якому місці.

Завдяки округлій формі пристрої, вдалося реалізувати технологію кругового звучання (Advanced Vertical Drive). Не важливо з якого боку колонки ви підійдете, звук буде однакової гучності. З бездротових інтерфейсів в Sony LSPX-S2 встановлено Bluetooth, Wi-Fi і NFC-модуль для опції “Push & Play”. Що стосується автономності, то її вистачить до 8 годин прослуховування музики, так що вам точно вистачить часу, щоб насолодитися музикою, але і подивитися на імітацію горіння свічки. Це особливо гарно в лісі, чи просто на природу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За Sony LSPX-S2 попросять 600 євро, що не мало. Новинка надійде в продаж у травні 2019 року.

До речі, це вже не перший раз, коли Sony випускає подібний пристрій. Ще в 2016 році компанія показала першу версію колонки — Sony Glass Sound Speaker (LSPX-S1).

Нагадаємо, що хакери винайшли нову систему злому для гаджетів від Apple. Повідомляється, що зловмисники тепер можуть дзвонити власникам iPhone від імені служби підтримки, номер якої у них записаний в книжці. За допомогою простого обману вони можуть отримати особисті дані користувачів. І хоча яблучна корпорація поки не знайшла спосіб, як усунути цю прогалину у захисті, але варто все попередити, що Apple ніколи не зажадає особисті дані користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вирішила скоротити виробництво смартфонів ще на 10 відсотків. Повідомляється, що продажі смартфонів компанії падають, на відміну від їх ціни, яка залишається незмінною. Судячи з усього, заборони на продажі смартфонів у Китаї та німеччині вплинули на загальний капітал компанії.

Знай.uа писав, що в мережі показали рендери нового iPhone XI, який може отримати незвичайну камеру. З особливостей варто відзначити розташування об'єктивів основної камери у формі квадрата, а також деякі інші зміни.