Сьогодні в Індії компанія Xiaomi провела прес-конференцію, на якій були представлені два нових телевізори Xiaomi Mi TV 4X Pro і Mi TV 4A Pro. Так, як і очікувалося, ціни на пристрої досить низькі, а ось непогані характеристики.

Це оновлені версії випущених ще в минулому році моделей Xiaomi Mi TV 4X і Mi TV 4A з екранами діагоналлю 55 і 43 дюйма відповідно. Обидві новинки отримали однокристальну систему Amlogic 960X з чотирьохядерним CPU і графічним процесором Mali-450, платформу Android TV і фірмовий інтерфейс Xiaomi Patchwall. Не виключено, що оновлення змусять пристрою працювати краще, якщо порівнювати з торішніми версіями.

Старша модель характеризується дисплеєм з роздільною здатністю 4K з 10-бітної глибиною кольору. Вона оснащена 2 ГБ оперативної і 8 ГБ флеш-пам'яті, модулями Wi-Fi 802.11 b/g/n і Bluetooth v4.2, трьома роз'ємами HDMI, двома USB, оптичним виходом і Ethernet. В оснащення пішли два 20-ватних динаміка і підтримка DTS-HD, які забезпечать якісний звук.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нова модель Xiaomi Mi TV 4A Pro має екран з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів і 8-бітної глибиною кольору. Об'єм оперативної і флеш-пам'яті дорівнює 1 і 8 ГБ відповідно, в оснащення входять роз'єм 3,5 мм

Разом з телевізорами в Індії буде випущена раніше доступна тільки в Китаї звукова панель Xiaomi TV Soundbar, яка коштує 70 доларів (2 000 грн.).

Ціни телевізорів складають 565 і 325 доларів відповідно (16 000 і 9 200 гривень), що вважається досить осудною ціною, враховуючи вартість пристроїв від конкурентів.

Нагадаємо, що прибуток компанії LG за рік впала майже в 5 разів. Компанія продовжує випускати непогані гаджети, і навіть представила гнучкий телевізор, який можна згорнути в рулон. Однак, судячи з усього, цього не достатньо, щоб конкурувати з Samsung, Xiaomi і Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony представила незвичайну музичну колонку, яка може горіти. Корпорація представила девайс у формі гасової свічки, але при цьому зберігши якість звуку. До речі, працювати без підзарядки вона може цілих 8 годин, чого більш ніж достатньо. До речі, пристрій досить дороге - за нього доведеться заплатити близько 600 доларів.

Знай.uа писав, що складено список найбільш популярних смартфонів у Китаї за 2018 рік. На диво, в десятку кращих не потрапив навіть iPhone. Судячи з усього, китайцям потрібні від смартфонів зовсім інші речі. Однак, перше місце зайняв Huawei, що цілком очікувано.