Компанія Xiaomi анонсувала перший смартфон під новим брендом – Redmi Note 7. Незважаючи на демократичну ціну, смартфон отримав продуктивний процесор і кілька "фішок" дорогих аналогів, так що девайс однозначно сподобається любителям потужних пристроїв, але за приємну ціну.

Xiaomi Redmi Note 7 отримав 2,5 D-дисплей діагоналлю 6,3 дюйма з дозволом 2340 x 1080 пікселів, співвідношення сторін 19,5: 9 і каплевидным вирізом для фронтальної камери. Так, зовнішній вигляд пристрою не буде зіпсований, адже досить маленький виріз на тлі величезного екрану. Він займає майже 95% площі передньої панелі, товщина бічних рамок складає всього 1,95 міліметра. Однак, міцності смартфона це не додасть.

"Серцем смартфона став 8-ядерний процесор Snapdragon 660, що працює за підтримки графічного процесора Adreno 512 (850 Мгц) і 3, 4 або 6 ГБ оперативної пам'яті в залежності від конфігурації, ціна за модифікацію теж змінюється. Обсяг вбудованого накопичувача складає 32 або 64 ГБ.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Основний подвійний сенсор камери Xiaomi Redmi Note 7 на 48 Мп виділяється розміром пікселя 0,8 мкм і апертурою f / 1.8. Дозвіл допоміжного датчика – 5 Мп, фронтальної – 13 Мп. Ось камера у смартфона точно топова, яка і стане головною фішкою девайса.

Ємність акумулятора аж 4 000 міліампер годин, прямо як у Galaxy Note 9.

Ціна базової моделі 3/32 ГБ складе 147 доларів, варіант 4/64 ГБ обійдеться покупцям в 176 доларів, а топовий варіант 6/64 ГБ буде коштувати 206 доларів. У будь-якому випадку, ціна за нього достатньо непогана.

Нагадаємо, що прибуток компанії LG за рік впала майже в 5 разів. Компанія продовжує випускати непогані гаджети, і навіть представила гнучкий телевізор, який можна згорнути в рулон. Однак, судячи з усього, цього не достатньо, щоб конкурувати з Samsung, Xiaomi і Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony представила незвичайну музичну колонку, яка може горіти. Корпорація представила девайс у формі гасової свічки, але при цьому зберігши якість звуку. До речі, працювати без підзарядки вона може цілих 8 годин, чого більш ніж достатньо. До речі, пристрій досить дороге - за нього доведеться заплатити близько 600 доларів.

Знай.uа писав, що складено список найбільш популярних смартфонів у Китаї за 2018 рік. На диво, в десятку кращих не потрапив навіть iPhone. Судячи з усього, китайцям потрібні від смартфонів зовсім інші речі. Однак, перше місце зайняв Huawei, що цілком очікувано.