Після презентації Redmi Note 7 і Note 7 Pro, яка відбулася 10 січня, глава Xiaomi дав кілька коментарів з приводу смартфонів. Як виявилося, ці моделі, на відміну від інших смартфонів Xiaomi, забезпечуються подовженою гарантією — 18 місяців замість стандартних 12. Це виглядає привабливо для споживачів, особливо враховуючи, що мова йде про бюджетні моделі. До того ж, це виділить компанію на тлі інших виробників, які конкурують на ринку девайсів.

Друга новина стосується подальшого розвитку модельного ряду Redmi якості незалежного бренду. Наприклад, смартфони будуть сильно відрізнятися за ціною, але не за якістю: сама дешева модель Redmi Note 7 обійдеться всього в 150 доларів, а найдорожча - в 350 доларів. Хоча, ціна залежить тільки від модифікації, і це не може не радувати, адже кожен зможе придбати цей девайс, грунтуючись на власних можливостях.

Верхнє значення — це своєрідний межа, за який смартфони Redmi виходити не будуть, щоб не допустити внутрішньої конкуренції з моделями Mi. Однак, це не означає, що вони не будуть отримувати топову начинку. І доказом свідчить камера на 48 Мп, яку встановили навіть в смартфони з ціною в 150 доларів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що прибуток компанії LG за рік впала майже в 5 разів. Компанія продовжує випускати непогані гаджети, і навіть представила гнучкий телевізор, який можна згорнути в рулон. Однак, судячи з усього, цього не достатньо, щоб конкурувати з Samsung, Xiaomi і Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony представила незвичайну музичну колонку, яка може горіти. Корпорація представила девайс у формі гасової свічки, але при цьому зберігши якість звуку. До речі, працювати без підзарядки вона може цілих 8 годин, чого більш ніж достатньо. До речі, пристрій досить дороге - за нього доведеться заплатити близько 600 доларів.

Знай.uа писав, що складено список найбільш популярних смартфонів у Китаї за 2018 рік. На диво, в десятку кращих не потрапив навіть iPhone. Судячи з усього, китайцям потрібні від смартфонів зовсім інші речі. Однак, перше місце зайняв Huawei, що цілком очікувано.