Українські розробники зуміли створити додаток Animar для смартфонів, яка поверне вас в 90-і. Додаток пропонує пограти з вдосконаленою версією знаменитого "тамагочі".

Однак, в даний момент користувачі зможуть побачити реалістичних персонажів лише в доповненій реальності.

Про це стало зрозуміло зі слів розробників.

У додатку Animar є можливість вибору одного з вихованців. Вибрати можна тигра, панду, слона, морського котика або пінгвіна.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після установки програми, користувачі повинні піклуватися про тваринку. Наприклад, годувати її, піднімати їй настрій і підтримувати форму, граючи у футбол, баскетбол і регбі. До того ж, є можливість зйомки фото з "тамагочі" та ділитися ними в соціальних мережах.

"Реалістичні 3D моделі, анімації і голоси, створять ефект максимального присутності тварин поруч з вами. Покажуть, що вони теж можуть відчувати як і ми. Радіти і сумувати. Любити і дарувати нам своє тепло", – кажуть розробники

Нагадаємо, Власники смартфонів Samsung не можуть видалити Facebook, компанії придумали відмовку

Користувачі смартфонів Samsung жалуются, що не можуть видалити додаток Facebook.

Зі смартфонів Samsung неможливо видалити додаток Facebook. Про це пише Bloomberg, посилаючись на скарги одного з користувачів Samsung Galaxy S8. Судячи з усього, ця помилка була зроблена спеціально.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Шапка відтворює музику: нові розробки розумного одягу від Apple

Apple подала заявку на патент, який називається "Тканина з вмонтованими електричними компонентами".

Apple монополізує ремонт своїх гаджетів. В Apple вважають, що некваліфікований ремонт гаджета може бути небезпечним для клієнта

Також Знай.ua" писав про те, що Xiaomi представила наворочену настільну лампу за $50

Компанія Xiaomi у рамках своєї екосистеми Mijia представила нову розумну настільну лампу Xiaomi Mijia Table Lamp Pro, яка регулюється в трьох положеннях за допомогою шарнірів. Так, як і очікується від китайської корпорації, пристрій не тільки виконує своє основне призначення, але і вміє дружити з іншими девайсами, створюючи цілу екосистему.