Стала відома доля наступного покоління фірмової однокристальної системи Xiaomi Surge. Про це розповів один з топ-менеджерів відомої китайської компанії.

Так, директор по продукту Ван Тенг Томас (Wang Teng Thomas) заявив, що платформа Surge S2 не скасована і все ще розробляється компанією. Причиною затримки, за його словами, стали якісь «несподівані» проблеми.

Варто відзначити, що випуск Surge S2 у складі нових смартфонів Xiaomi повинен був відбутися ще на початку минулого року. Оригінальний процесор SoC Surge S1 презентовано в бюджетному смартфон Xiaomi Mi 5C в 2017 році.

За попередньою інформацією, Xiaomi Surge S2 проводиться з використанням 16-нанометрового технологічного процесу TSMC.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Платформа включає до свого складу чотири ядра Cortex-A73 і чотири Cortex-A53, що працюють на частотах до 2,2 і 1,8 ГГц відповідно, графічний прискорювач Mali-G71 MP8. Вона підтримує оперативну пам'ять LPDDR4 і флеш-накопичувачі UFS 2.1. За рівнем продуктивності вона приблизно порівнянна з Kirin 960.

Раніше повідомлялося, що 14 січня в продаж надійшов смартфон Xiaomi Redmi Note 7, якому пророкують приголомшливий успіх, так як за ціною $150 за базову версію пристрій пропонує більш ніж гідні характеристики.

Напередодні старту продажів у Китаї директор з продуктів бренду Redmi Ван Тенг висловив впевненість, що всю першу партію Redmi Note 7 обсягом 1 млн пристроїв буде з легкістю продано до кінця місяця, тобто за два тижні.

Нагадаємо, що в кінці 2018 року Xiaomi випустила свою першу пральну машину Mijia Smart з функцією сушіння, проте вже зараз до неї є величезна кількість питань.

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія представила преміальний лазерний проектор під назвою Xiaomi 4K Mijia Laser Projector TV, який дозволяє виводити зображення діагоналлю від 80 до 150 дюймів.

Також портал Знай.uа писав, що флагманський смартфон Xiaomi Mi 9 отримає 6,4-дюймовий Super AMOLED екран з невеликим вирізом у верхній частині під фотокамеру. Співвідношення сторін дисплея складе 19:9, а його дозвіл опиниться на рівні Full HD +.