15 січня 2019 року Xiaomi Redmi Note7 нарешті надійшов у продаж, а його базову версію можна купити всього за 4 000 гривень. Ціна за девайс явно здивує фанатів, а сам пристрій безсумнівно розкуплять за лічені хвилини. Настійно рекомендуємо зробити передзамовлення.

Що стосується характеристик, смартфон Xiaomi Redmi Note 7 оснащений 6,3-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2,2 ГГц, графікою Adreno 512, 3/4/6 ГБ оперативної і 32 / 64 ГБ постійної пам'яті, слотом для установки карт пам'яті microSD об'ємом до 256 ГБ включно. Однак, головною родзинкою цього пристрою є його камера - подвійна основна (48 Мп + 5 Мп і 13 Мп фронтальна камери. До речі, акумулятор теж непоганий - 4 000 маг, чого більш ніж достатньо для використання смартфона на протязі всього дня.

Купити телефон Xiaomi Redmi Note 7 починаючи з сьогоднішнього дня в Китаї можна в кольорах Twilight Gold, Dream Blue і Bright Black, які виглядають дуже ефектно. До речі, цінник за саму бюджетну версію - 148 доларів, а ось за топову - всього 206. У будь-якому випадку, ціна більш ніж приємна на будь-яку модифікацію пристрою.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери повідомили, що Apple знову почала розробку нових плеєрів лінійки iPod Touch. Будемо сподіватися, що це так. Однак, досі невідомо, навіщо користувачам плеєр в 2019 році, коли в будь-якому смартфоні вже є вбудований плеєр, до того ж, смартфони мають доступ до мережі, чого не скажеш про плеєрі. У будь-якому випадку, плеєр буде коштувати набагато дешевше iPhone, що дасть можливість отримати доступ до програм iOS набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Oppo представить смартфон з незвичайною камерою. Повідомляється, що камера зможе знімати з десятикратним збільшенням без втрати якості фото. Однак, ціна за девайс сильно зросте. У будь-якому випадку, якщо компанія покаже цю камеру в дії, вона може стати краще мобільного камерою в світі завдяки характеристикам.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд знову наїхав на Google. Нагадаємо, що корпорація добра виплатила штраф в розмірі 500 тисяч рублів Роскомнагляду за недотримання правил видачі результатів при використанні пошукача від Google.