Китайська корпорація Xiaomi з початку нинішнього року вже офіційно представила світу відразу кілька своїх нових електронних пристроїв, а 15 січня 2019 року: вона анонсувала і запустила в продаж довгоочікувану новинку, якої став спортивний браслет Xiaomi Huami Amazfit Cor 2. Варто відзначити, що це пристрій краще у всіх сенсах хваленого Xiaomi Mi Band 3, так що на цей девайс точно варто звернути увагу.

Спортивний браслет Xiaomi Huami Amazfit Cor 2 оснащений 1,23-дюймовим IPS-екраном, на якому відображається, повідомлення, електронні листи, а також багато інших даних, аж до пропущених дзвінків. Однак, такі ж функції ми бачили у конкурентів. Коли на смартфон хтось дзвонить, трекер буде вібрувати, завдяки чому пропустити дзвінок навіть в галасливій обстановці не вийде. Усередині браслета є чіп NFC, який працює з платіжною системою AliPay, але використовувати її в Україні, на жаль, не можна. Це мінус для браслета, адже він практично марний для українців. Однак, він володіє іншими достоїнствами.

Крім того, виробник встановив у Xiaomi Huami Amazfit Cor 2 акумулятор ємністю 160 ма * год, одного заряду якого вистачає на цілих 20 днів автономної роботи, тоді як Mi Band 3 при середньому навантаженні працює приблизно два тижні. До того ж, ця новинка захищена новими технологіями, завдяки чому він не боїться пилу, вологи, води, а також сильних ударів.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери повідомили, що Apple знову почала розробку нових плеєрів лінійки iPod Touch. Будемо сподіватися, що це так. Однак, досі невідомо, навіщо користувачам плеєр в 2019 році, коли в будь-якому смартфоні вже є вбудований плеєр, до того ж, смартфони мають доступ до мережі, чого не скажеш про плеєрі. У будь-якому випадку, плеєр буде коштувати набагато дешевше iPhone, що дасть можливість отримати доступ до програм iOS набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Oppo представить смартфон з незвичайною камерою. Повідомляється, що камера зможе знімати з десятикратним збільшенням без втрати якості фото. Однак, ціна за девайс сильно зросте. У будь-якому випадку, якщо компанія покаже цю камеру в дії, вона може стати краще мобільного камерою в світі завдяки характеристикам.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд знову наїхав на Google. Нагадаємо, що корпорація добра виплатила штраф в розмірі 500 тисяч рублів Роскомнагляду за недотримання правил видачі результатів при використанні пошукача від Google.