Сьогодні компанія Xiaomi представила вже 304-й за рахунком продукт на своєму майданчику колективного фінансування. Йдеться про розумну ручці, оснащеної системою штучного інтелекту. Однак, це іграшка для дітей, які хочуть навчатися.

По суті, цей пристрій призначений для розпізнавання і читання написаного або надрукованого тексту, для того, щоб прочитати казку, розповісти цікаві факти на різну тематику, а також для навчання і перекладу з китайської на англійську і навпаки. Досить зручна штука, але чи будуть підтримуватися інші мови - невідомо.

Пристрій оснащений системою оцінки якості вимови слів, яка дозволяє створювати інтелектуальний звіт про прогрес, якого досяг учень, а також виявляють дитиною інтерес до тієї чи іншої теми, передаючи дані на мобільний пристрій. таким чином, гаджет допоможе дитині навчитися читати.

пристрій Виробляє компанія Nanjing Machine Island Intelligent Technology, продажі почнуться 28 лютого за ціною 44 долари (1 300 грн.). Ціна досить приємна, враховуючи, що в гаджеті знаходиться штучний інтелект, який здатний замінити вашій дитині репетитора.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що голова Xiaomi похвалився новою системою захисту своїх смартфонів. Тепер сенсорний датчик відбитків пальців, який розмістили під сам дисплей, отримає прискорений процес роботу за рахунок його вдосконалення. Проте, чи стане система більш надійною - невідомо. Будемо сподіватися, що ціна на смартфони не збільшиться з-за цього нововведення.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що команда YouTube заборонила пранки на самому популярному відео-хостингу в світі. Тепер же відео з пранками, які можуть завдати шкоди здоров'ю людини не будуть дозволяти публікувати. Відомі пранкери залишаться без мільйонів фанатів, так як старі відео теж видалять з сервісу.

Знай.uа писав, що інсайдери показали новий iPhone XI, який з'явиться на прилавках вже у вересні цього року. Проте, компанія не визначилася з зовнішнім виглядом смартфона. Основний упор буде на задню камеру, і виробник поки не зважився, як вона буде виглядати в кінцевому продукті.