В базі даних популярного бенчмарка з'явилося ще одне підтвердження існування смартфона Google Pixel 3 Lite. За даними авторитетних інсайдерів, пошуковик планує випустити спрощені версії смартфонів Pixel 3 і Pixel 3 XL, які, можливо, представлять вже цієї весни. Безсумнівно, що компанія хоче таким чином збільшити кількість продажів, ну і вирівняти показники фінансових звітів за квартал.

Відзначимо, в стандартному Pixel 3 XL встановлений процесор Snapdragon 845, але в базі даних бенчмарка Geekbench з'явилися результати тестування моделі на базі Snapdragon 710.

Пристрій набрав 1805 і 5790. Найдивовижніше, що у пристрої встановлено 6 ГБ оперативної пам'яті, тоді як у Pixel 3 XL, компанія Google вбудувала тільки 4 ГБ оперативної пам'яті, що користувачі зіткнулися з низкою проблем. До того ж, величезний екран вимагав більше оперативки, що і змушувало систему пригальмовувати, а акумулятор швидше розряджатися.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Крім Pixel 3 Lite XL, очікується вихід Pixel 3 Lite з процесором Snapdragon 670 і 4 ГБ оперативної пам'яті. Як повідомляється, обидва апарати збережуть впізнаваний дизайн старших моделей і отримають такі ж камери, які досі вважаються одними з кращих на ринку. Це приємний бонус для тих, хто при виборі смартфона робить упор на камеру девайса.

За останніми даними, Pixel 3 Lite XL і Pixel 3 Lite представлять навесні цього року і вони спочатку стануть доступні лише абонентам американського оператора Verizon.

Нагадаємо, що голова Xiaomi похвалився новою системою захисту своїх смартфонів. Тепер сенсорний датчик відбитків пальців, який розмістили під сам дисплей, отримає прискорений процес роботу за рахунок його вдосконалення. Проте, чи стане система більш надійною - невідомо. Будемо сподіватися, що ціна на смартфони не збільшиться з-за цього нововведення.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що команда YouTube заборонила пранки на самому популярному відео-хостингу в світі. Тепер же відео з пранками, які можуть завдати шкоди здоров'ю людини не будуть дозволяти публікувати. Відомі пранкери залишаться без мільйонів фанатів, так як старі відео теж видалять з сервісу.

Знай.uа писав, що інсайдери показали новий iPhone XI, який з'явиться на прилавках вже у вересні цього року. Проте, компанія не визначилася з зовнішнім виглядом смартфона. Основний упор буде на задню камеру, і виробник поки не зважився, як вона буде виглядати в кінцевому продукті.