Компанія Xiaomi розширила свій асортимент і представила холодильник Xiaomi Yunmi 118L Double Door Refrigerator.

Його вартість – лише 699 йен або 2 800 рублів (103). Низької ціни вдалося досягти завдяки невеликій ємності – 118 літрів.

Об'єм морозильної камери Xiaomi Yunmi 118L становить 29 літрів, холодильна камера - 89 літрів. Як каже виробник, настільки компактний холодильник ідеально підходить для однієї людини. Техніка не ненажерлива, і споживає мінімальну кількість електрики. Це дозволить істотно заощадити на оплаті рахунків. Холодильник має теплоізоляційним шаром, його товщина 68 мм. Максимальна герметичність дозволяє зберігати встановлену користувачем температуру.

Розробники зуміли реалізувати систему захисту від перепадів напруги. Вона може витримати стрибок до 1250 Ст. Це означає, що різкий перепад не стане причиною несправності комплектуючих.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Xiaomi представить перший 5G-смартфон Mi Mix 3: інсайдери назвали дату

На початку місяця Xiaomi провела великий захід, представивши Redmi як самостійний бренд і його перший смартфон Note 7. А тепер інсайдери повідомляють про нової презентації.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Німеччина підозрює Huawei в шпигунстві, 5G скасовується

Уряд Німеччини обмірковує виняток китайської корпорації Huawei Technologies з аукціону про створення мереж мобільного зв'язку п'ятого покоління (5G). Huawei нібито не відповідає необхідним стандартам безпеки, заявляють співрозмовники в німецькому керівництві. Цілком можливо, що це може стосуватися недовіри США до китайської компанії. Влада США відмовилися від послуг, компонентів і смартфонів Huawei, так як виявили в них шпигунський софт і жучки, які допомагають прослуховувати.

Також "Знай.ua" писав про те, що Motorola покаже оновлену “розкладачку” RAZR V3 за ціною iPhone

Американська компанія Motorola повертає на ринок модель RAZR V3, але в сучасному дизайні, щоб залучити новий покупців.

Смартфон може з'явитися на ринку в лютому. Вартість пристрою складе $1,5 тис., що шокувало користувачів, адже ця новинка обійдеться дорожче топового iPhone XS Max.