17 січня 2019 року, інсайдери виклали в мережу зображення майбутньої новинки, які дозволяють вже зараз поглянути на те, як буде виглядати новинка Xiaomi Mi 9. Вдалося з'ясувати, що дисплей займе більше 95% площі на лицьовій частині, а ще у нього виявиться вбудований сканер відбитків пальців. Досить приємна новина для тих, хто любить великі екрани з мінімальними рамками. Серед іншого, варто відзначити, що сканер в екрані Тепер не потрібно тикати на задню панель пальцями, щоб розблокувати телефон.

Повідомляється, що на тильній частині Xiaomi Mi 9 потрійна основна камера, володіючи здатністю 48 Мп і 12 Мп. Однак, іншого від топового девайса і не варто було очікувати. Вона доповнена датчиком 3D ToF (Time of Flight), який може створювати тривимірні моделі простору навколо. По суті, якість камери можна порівняти з топовим смартфоном від Apple, ось тільки дешевше в кілька разів.

Говорячи про технічному оснащенні майбутньої новинки можна виділити 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, графічний прискорювач Adreno 640, 6/8/10 ГБ оперативної і 128/256/512 ГБ постійної пам'яті. Про ціну поки говорити рано, але його вихід запланований на березень цього року.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi представить перший смартфон з підтримкою 5G вже 24 січня. Повідомляється, що це буде Xiaomi Mi Mix 3, який оснащений топовим чіпсетом з підтримкою мережі нового покоління. Однак, для українців смартфон абсолютно марний, адже 5G у нас не підтримується, а переплачувати за функцію, якої не можна користуватися, як мінімум нерозумно. Крім нової мережі, девайс отримає непогану камеру, а також об'ємний акумулятор. Про ціну поки нічого не відомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий вірус захопив мережу, і тепер заражає комп'ютери, що працюють на Windows. До того ж, це не просто вимагач, але і шифрування особистих даних на ПК. Навіть якщо відновити операційну систему, дані користувача без допомоги хакера не розшифрувати.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi відмовиться від виробництва бюджетних смартфонів. Тепер же, цими новинка займеться інша компанія - Redmi, яка не буде випускати смартфони дорожче 350 доларів.