У рейтингу 500 найдорожчих світових брендів, компанія Amazon посіла перше місце. У першу п'ятірку увійшли також Apple, Google, Microsoft і Samsung. Найшвидші темпи розвитку за 2018 рік Ferrari показала італійська та китайська iQiyi. Про це повідомляє у своєму рейтингу консалтингова компанія Brand Finance.

За 2018 рік вартість активів Amazon подорожчала на 24,6%, тобто з $150,8 млрд до $187,9 млрд. Втім, це очевидно, адже ці компанії займаються продажем своїх послуг, а деякі і зовсім є просто майданчиком.

Друге місце дісталося компанії Apple. Її вартість в 2018 році зросла на 5% (з $146,3 млрд до $153,6 млрд.), але такий прогрес виглядає як гальмування, якщо враховувати, що за 2017 рік її вартість зросла на 37%. Це теж нікого не здивувало, адже компанія більше не здатна продавати свої iPhone на території Китаю та Німеччини, а новіе iPhone 2018 року з тріском провалилися на ринку з-за величезної ціни.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Показати ще

На третьому місці опинився Google. Вартість цього бренду збільшилася минулого року на 18,1%, тобто з $120,9 млрд до $142,7 млрд. Ще в 2017 році компанія очолювала рейтинг найдорожчих світових брендів, проте за рік опустилася на дві позиції. Першу п'ятірку замикають Microsoft і Samsung. Подивимося, як ситуація складеться вже в 2019 році, коли на ринку з'являться гнучкі пристрої, а Huawei продає рекордну кількість смартфонів.

Нагадаємо, компанія Apple знову почала випускати легендарну версію iPhoneі продавати їх все за 250 доларів. Це самий дешевий iPhone на ринку. Звичайно ж, це iPhone SE. Варто зазначити, що він має досить непоганий начинкою, при цьому все це вмістилося в корпусі всіма улюбленого iPhone 5S, які користується популярністю і по сей день.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ексклюзивна функція iPhone стала доступною і для Android-юзерів. Відзначається, що тепер і на Android є додаток, який дозволяє відстежувати час використання свого смартфона, додатків, і так далі. Це дозволить організовувати свій день краще.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy S10 неприємно здивував користувачів. Наголошується, що ціна за новинку буде сягати аж 50 тисяч гривень, що точно не сподобається користувачам. У будь-якому випадку, модифікацій буде кілька, і найдешевша з них буде на прилавках з цінником в 26 тисяч гривень, що теж чимало.