Кілька днів тому стало відомо, що компанія Google без будь-якого попереднього повідомлення знизила ціни на смартфони з модельного ряду Pixel, зробивши їх набагато дешевше і доступніше, ніж раніше. Приміром, на всі нові моделі Pixel 3 і Pixel 3 XL знизилася ціна на цілих 150 доларів. За таку знижку можна придбати ще один смартфон від китайської компанії Xiaomi. У будь-якому випадку, пошуковик готується представити нову версію Pixel 3, яка буде спрощеною, а також бюджетної.

Крім цього, “пошуковий гігант” вирішив знизити вартість і більш старих мобільних пристроїв, випущених на ринок ще в кінці 2017 року. Так, Pixel 2 тепер можна придбати за ціною від $ 550, тоді як за Pixel 2 XL просять від $ 600. І хоча може здатися, що смартфони коштують досить дорого, не варто забувати, що їх розробляє Google.

Компанія готується до виходу нової версії Google Pixel 4, яка з'явиться на прилавках вже восени 2019 року.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.