24 січня 2019 року, майбутні новинки Samsung Galaxy S10 показали на живих фотографіях, причому в працюючому стані і зі всіх сторін, а це великий прогрес в порівнянні з попередніми витоками даних. Судячи з фото, пристрої отримають просто величезні дисплеї, діагональ яких досягне 6.4 дюймів. В обох випадках вона вигнута з бічних сторін, а рамки зверху і знизу мінімальні.

Втім, ніхто іншого й не чекав від смартфона за тисячу доларів. У звичайної моделі в екрані є отвір під одинарну камеру, тоді як у більшої - під подвійну. Судячи з усього, компанія зробила наголос саме на камери, і навіть фронтальна отримає нові функції. На нижньому торці мобільних пристроїв можна розглянути роз'єм 3,5 мм для підключення навушників, а також, крім того, інтерфейс USB Type-C для підзарядки. Так, любителі звичайних навушників будуть в захваті.

Тильна кришка майбутніх новинок виконана із загартованого скла Corning Gorilla Glass 6, причому на ній знайшлося місце лише для потрійного основної камери, доповненої різними датчиками і сенсорами. Так, скло досить міцне, і здатне вберегти девайс від сильних ударів і падінь. Звичайно ж, девайс отримає можливість бездротової зарядки, яка поступово набирає популярність.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.