Випущений минулого тижня смартфон Redmi Note 7 став справжнім хітом продажів, причому попит на нього не тільки не зменшується, але й продовжує зростати, а компанія продає всі пристрої, які встигає зробити.

На момент анонсу нам обіцяли, що смартфон Redmi Note 7 отримає режим нічної зйомки. Проте, користувачі розчарувалися, адже прямо з коробки ці пристрої не мали такої функції, після чого китайську компанію досить швидко звинуватили в обмані користувачів.

Однак, Xiaomi не обманула, а відповідне оновлення, яке додає в камеру смартфона режим Night Scene Mode, вже поширюється по повітрю для Redmi Note 7. В цьому режимі камера робить кілька знімків з різною експозицією, після чого складає підсумкове зображення, використовуючи кращі деталі з різних фото. Знімок виходить яскравий і з мінімальною кількістю шумів. Однак, оновлення вийшло через тиждень після старту продажів смартфонів, так що користувачі вже встигли розчаруватися.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Нагадаємо, особливістю цього недорогого смартфона є 48-мегапіксельна камера. Ціна за девайс становить від 150 доларів, і це рекордно низько для такого пристрою.

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.