Нові смартфони Asus Zenfone Max (M2) і Zenfone Max Pro (M2), представлені на початку грудня нарешті добралися до України вже надійшли в продаж. Ціни та характеристики вже відомі.

Asus Zenfone Max (M2)

Базова модель отримала 6,3-дюймовий дисплей HD + з роздільною здатністю 1520 на 720 пікселів. Серед іншого відзначимо акумулятор на 4000 маг, а також продуктивність - 4 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 32 ГБ ПЗУ.

Основна камера подвійна на 13 (f / 1.8) і 2 Мп, яка автоматично розпізнає 13 типів сцен. Фронтальна камера 8-мегапіксельна (f / 2,0). На задній панелі також розташований сканер відбитків пальців. У всьому іншому смартфон не відрізняється від інших девайсів.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Asus ZenFone Max Pro (M2)

У старшої моделі 6,3-дюймовий дисплей Full HD + з роздільною здатністю 2280 × 1080 пікселів. Проте, начинка вже зовсім інша - процесор Snapdragon 660, 6 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ сховища. Цієї потужності вистачить з лишком для ігор, а також спілкування в мережі.

Основна камера теж подвійна, але з датчиками на 12 Мп (f / 1,8) і 5 Мп. Фронтальна камера 13-мегапіксельна (f / 2,0). До речі, у цього смартфон акумулятор досить величезний - 5000 маг.

Ціна вас приємно здивують. Молодший Asus Zenfone Max (M2) обійдеться в 5499 гривень. Доступні три кольори: чорний, синій і срібний. За старший Asus ZenFone Max Pro (M2) просять 8999 гривень. Досить непогані смартфони за такі гроші.

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.