Компанія Apple не так давно найняла топ-менеджера напрямки з розробки акумуляторів, який працював в Samsung. Судячи з усього, у Apple є деякі проблеми з акумуляторами. Однак, не виключено, що вони просто готуються до випуску власного гнучкого смартфона, який отримає унікальний акумулятор, і колишній співробітник Samsung їм у цьому допоможе.

Сунхо Ан (Soonho Ahn) раніше працював віце-президентом Samsung SDI і займався літій-іонними батареями і “наступним поколінням” акумуляторних технологій. Згідно профілю в соціальній мережі LinkedIn, Сун Хой Ан у грудні приєднався до команди Apple в якості глави міжнародного підрозділу по розробці акумуляторів. Не виключено, що компанія запросила його співпрацювати, і це пов'язано з переходом на роз'єми USB Type-C. Інсайдери повідомляють, що смартфони 2019 року обзаведуться новим гніздом для зарядки.

Apple раніше використовувала батареї Samsung SDI. Тепер компанія намагається знизити вплив компонентів від конкуруючих компаній.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.