Джерела повідомили нові подробиці про смартфон Xiaomi Mi 9, а також опублікували фотографію, на якій, імовірно, відображений новий флагманський смартфон. Смартфон отримає дійсно незвичайну функцію, якої немає у конкурентів.

Xiaomi Mi 9 буде доступний в двох розмірах. Судячи з усього, тренд на різні модифікації смартфонів поступово набирає обертів, і тепер не тільки Samsung і Apple представляють флагмани в декількох модифікаціях.

Інсайдери стверджують, що екран буде мати каплевидний виріз під фронтальну камеру, як показано на фотографії, а не будь-який інший. До речі, дозвіл основної камери складе 48 Мп, що є рекордом для індустрії. Однак, це не дивно. Компанія раніше повідомляла, що зробить упор на камеру смартфона.

В основній камері будуть встановлені датчики зображення роздільною здатністю 48, 24 та 20 Мп. Сумарна дозвіл основної камери складе 92 Мп, а загальне дозвіл всіх чотирьох модулів буде дорівнює 140 Мп. Нагадаємо, смартфона Xiaomi Pocophone F2 приписують потрійну камеру сумарної дозволом 78 Мп, що практично вдвічі більше.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Анонс новинки очікується в лютому цього року, так що нові витоку не за горами.

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.