Хоча Китай давно заблокував сервіси Google і Facebook, пошукова система Microsoft залишалася доступною в цій країні. До недавніх пір. У минулу середу пошуковий сервіс Bing перестав працювати в Китаї. Тепер інтернет Китаю в корені відрізняється від нашого. Всі звичні нам пошуковики там недоступні, а мережа сильно обмежена цензурою.

Судячи з усього, це пов'язано з проблемою DNS. Це один з найпоширеніших методів, використовуваних китайською владою для цензури в інтернеті. У Microsoft заявили, що знають про проблеми з працездатністю Bing в Китаї і тепер вивчають свої подальші кроки.

Судячи з усього, проект корпорації Microsoft потрапив під цензуру всередині країни, як це було раніше з Google і Facebook.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Люди можуть отримати доступ до Bing, безпосередньо відвідавши його IP-адресу. А деякі користувачі вже можуть отримати доступ до веб-сайту, без використання методу IP-доступу. Але результати можуть відрізнятися в залежності від вашого оператора зв'язку.

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.